• Support number
    +40 787 676 848

AustriaDestinatiiPacheteSejururiSolden

Preturi incepand de la
1180 €

AQUA DOME TIROL THERME LANGENFELD este una dintre cele mai luxoase locatii spa din Europa,  situat la doar 13 km distanta de renumita zona schiabila Otztal- Solden.

Complexul oferă camere spaţioase şi elegante și vedere magnifică la Alpii Ötztal.

Arhitectura spectaculoasă a Hotelului Aqua Dome se integrează armonios în cadrul natural înconjurător. Oaspeţii beneficiază de acces gratuit la zona de wellness a hotelului, unde există facilități spa ce ocupă o suprafață de 2 hectare. Aici veți găsi singurul izvor termal din vestul Austriei.

Oaspeții au la dispoziție numeroase posibilități de relaxare și agrement, proprietatea oferind o zonă spa în aer liber, o peluză mare pentru plajă, saune, tratamente de înfrumusețare, un centru de fitness şi un spaţiu destinat copiilor şi familiilor, Alpen Arche Noah.

Restaurantele cu un decor elegant servesc preparate din bucătăria regională și internațională, precum și mâncăruri sănătoase. Oaspeții se pot delecta cu băuturi în lounge, la bar şi wine-bar, care este amenajat cu șemineu și canapele din piele.

Aqua Dome Hotel & Tirol Therme Längenfeld oferă o zonă acvatică separată pentru copii şi familii, care include 2 piscine mari şi un tobogan cu apă uriaș. În plus, familiile pot să se distreze în camerele de joacă special amenajate.

Camerele hotelului sunt dotate cu : Baie/ dus, uscator de par, halate de baie, radio, telefon, TV cu programe prin satelit, internet wireless, seif, balcon.

Parcarea subterană este disponibilă gratuit.

Tarife pentru 2 persoane incepand de la 1180 euro / camera dubla /sejur 3 nopti cu demi-pensiune

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla pt 3 nopti 2 persoane
  • Mese conform program demi-pensiune
  • Acces SPA
  • Parcare subterana 1 loc / camera

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: