• Support number
  +40 787 676 848

CircuiteCROATIADestinatiiMuntenegruPacheteSPLIT

Preturi incepand de la
1498 €

CROATIA – MUNTENEGRU, FARMECUL COASTEI ADRIATICE

 • Program COMPLET si COMPLEX care puncteaza cele mai importante atractii ale Coastei Adriatice.
 • Cazari in hoteluri de 4*, foarte apreciate de turisti
 • Program adaptat dorintelor tale: VIZITE si PLAJA

Perioada de desfasurare : 07.09-14.09.2018 ( 7 nopti)

DESCRIERE PROGRAM

Ziua 1– Bucuresti – Split – Sibenik
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni – Henri Coanda si imbarcare la cursa charter TAROM  cu destinatia Split. Dupa aterizare si preluarea bagajelor, vom avea transfer catre orasul Split pentru un tur de oras. Este cel mai mare oras si port din Dalmatia de astazi, construit in urma cu 1700 de ani in Peninsula Marjan, inconjurat de numeroase asezari istorice. Vom pasi pe strazile inguste ale orasului si vom admira Palatul lui Diocletian din secolul al IV-lea, Templul lui Jupiter, Piata Peristil, Catedrala cu Turnul cu Ceas – mausoleu in timpul lui Diocletian. In jurul palatului, orasul vechi se intinde pe mai multe stradute comerciale cu magazine si terase. Seara, cazare si cina la Hotel Amadria Park 4* (sau similar).

Ziua 2 –Parcul National si Cascadele Krka si Trogir – Sibenik

Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala in Parcul National Krka, Sibenik si orasul Trogir. Turul incepe cu un scurt tur panoramic al orasului Sibenik, continua cu Parcul National Krka. Acesta se afla situat la aproximativ 10km de oras. Numit dupa raul Krka, parcul acopera 142km² si include 2 treimi din rau. Atractia parcului o reprezinta cascadele magnifice, mai ales faimoasa cascada Skradinski Buk, una dintre cele mai frumoase din Croatia. Vom avea timp liber pentru fotografii si explorarea peisajului pitoresc. La retur, vom putea admira orasul Trogir, care se afla in Patrimoniul Cultural Mondial UNESCO, pe situl vechi grecesc Tragurium. Orasul, inconjurat de ziduri medievale, are multe cladiri cu arhitectura veche, care reflecta istoria acestuia, cu precadere Catedrala, orasul Loggia construit in secolul al 15lea, primaria, Palatul Cipiko si Manastirea Benedictina, construita in secolul al XI-lea. Seara, cazare si cina la Hotel Amadria Park Sibenik 4* (sau similar).

Ziua 3 – Sibenik – Mostar 
Micul dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala in orasul Mostar. Unul dintre cele mai frumoase orase ale Hertegovinei si capitala informala a acesteia, orasul Mostar, ne va incanta cu o arhitectura ce ne aminteste de perioadele de ocupatie musulmana in care, la tot pasul, vom observa cum islamul se impleteste cu crestinismul si cum mixtul cultural pune in prim plan o civilizatie fascinanta. Cel mai important obiectiv turistic al acestui oras este Podul Stari Most construit de sultanul Suleiman in 1566 si inclus in Patrimoniul UNESCO. Retur la hotel Amadria Park 4* (sau similar) pentru cazare si cina.
Ziua 4– Sibenik – Croaziera Insula Hvar 
Mic dejun. Timp liber sau optional croaziera inspre cea mai insorita insula a Croatiei, Insula Hvar. In drum vom admira pesterile albastre, de o frumusete deosebita. Orasul Hvar, de pe insula cu acelasi nume, este cel mai vechi centru turistic din Dalmatia, oferind numeroase monumente istorice: Teatrul din secolul al 17 -lea, Arsenalul din  secolul 13 si Piata Centrala cu Catedrala, inconjurata de mai multe palate in diferite stiluri arhitecturale si Manastirea Franciscana completeaza doar imaginea unui oras fascinant. Dupa vizitarea obiectivelor turistice, va fi suficient timp pentru inot, plaja si cumparaturi. Intoarcere pentru cazare si cina la Hotel Amadria Park Sibenik 4* (sau similar).

Ziua 5– Sibenik – Dubrovnik – Budva
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor plecam inspre Dubrovnik, considerat cel mai frumos oras al coastei Adriatice, unde vom avea un tur pietonal pe stradutele unuia dintre cele mai bine conservate orase medievale ale Croatiei, cunoscut si sub denumirea de “perla mediteraneana”. Intrarea catre orasul vechi, cuprins intre zidurile cetatii, se face prin Poarta Pile. Cele mai importante obiective ale orasului sunt: Palatul Rector, fantana Onofrio, Biserica Sf. Blaise, Biserica Sf. Saviour si Catedrala. Datorita frumusetii exceptionale si patrimoniului cultural bogat al acestui oras antic, Dubrovnik a fost inclus in lista patrimoniului cultural UNESCO. In timpul sederii in Dubrovnik vom avea o sansa de a petrece momente superbe in orasul vechi , vom face o plimbare de-a lungul legendarei Stradun – faimoasa promenade. Ne continuam drumul inspre Budva. Cazare si cina la Hotel Slovenska Plaza 4*(similar).

Ziua 6 – Budva – Albania si orasul Ulcinj
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala in Albania. Vom descoperi aici farmecul unui tari cu o cultura traditionala puternica pe care o putem identifica inca de la granita. Aceasta este lumea care pastreaza un mod de viata patriarhal, traditionala, cu arhitectura si cultura tipica, unde identificam o puternica influenta musulmana. Maslinii inconjoara satele de lânga râul Bojana care reprezinta granita naturala intre Muntenegru si Albania. De aici ne vom bucura de panorama Skadarului (Shkodra – alb), un oras care ascunde multe povesti. La sosirea in Skadar, vom gusta celebrul coniac albanez (Skenderbeu), vom vizita cea mai mare catedrala din Balcani, Catedrala Sfantul Stefan (1858), precum si cea mai mare moschee din Albania, EBU Bequer Mosque. Dupa turul de oras vom avea timp liber pentru plimbari. Urmatoarea destinatie este orasul Ulcinj din sudul Muntenegrului, cunoscut ca fiind locul de intalnire al piratilor din timpul Evului Mediu si, potrivit unor istorici, locul unde celebrul scriitor Miguel de Cervantes a fost inchis mai multi ani, timp in care a scris cea mai mare parte a operei sale, Don Quijote. Dupa ce am vizitat Ulcinj continuam excursia, de-a lungul coastei Muntenegrului pana in Igalo. Cazare si cina la hotelul Slovenska Plaza 4*(similar).

Ziua 7– Budva – Rafting in Canionul Tara, Parcul National Durmitor
Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau excursie optionala in Canionul Tara – al doilea canion ca marime din lume. Acesta este parte a Parcul National Durmitor, cel mai mare monument al naturii cu care a fost inzestrata tara. Este strabatut de raul Tara care in drumul sau a sculptat forme de relief dintre cele mai spectaculoase. Crestele muntoase inalte, vaile adanci si serpuite, canioanele de diverse dimensiuni pot fi admirate la tot pasul in acest parc. Canionul Tara are o lungime de 80 km si o diferenta de nivel de 1300m. Dupa aceasta plimbare, transfer la punctul de imbarcare pentru rafting. Traseul ales este unul dintre cele mai spectaculoase si se intinde pe aproximativ 16 km. Pranz inclus. Transfer in Budva. Cazare si cina la hotel Slovenska Plaza 4* (sau similar)

Ziua 8– Budva – Kotor – Tivat – Bucuresti
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor vom avea transfer catre orasul Kotor care se afla in unul din cele 6 golfuri ale celui mai sudic fiord al Europei si unul dintre cele mai frumoase cinci fiorduri din lume, Boka Kotorska. Este inclus in Patrimoniul UNESCO din anul 1979. Cea mai mare parte a orasului a fost construita in perioada venetiana, dar la tot pasul gasim marturii ale perioadelor in care Kotorul s-a aflat sub ocupatie straina. Turul pietonal in orasul Kotor include orasul vechi, cu cele trei porti, cea mai mare dintre ele fiind construita in 1555. Turul continua cu Piata Armelor, Biserica Sf. Trifon, protectorul orasului, cu arhitectura sa spectaculoasa, Biserica Sfantul Luca si Biserica Sfantul Nicolae, cea mai mare biserica ortodoxa din Kotor. Plimbare pe principalele stradute de promenada ale orasului si timp liber pentru cumparaturi, apoi transfer la aeroport pentru imbarcare pe cursa charter Tarom cu destinatie Bucuresti.

DESCRIERE HOTELURI

 • Hotel Amadria Park Sibenik 4* (sau similar)
 • Hotel Slovenska Plaza 4* (sau similar)

CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI

GRUP MINIMUM de 35 PERSOANE PLATITOARE. Pentru mai putin de 35 de persoane, circuitul se poate anula, reprograma sau recalcula tariful.

PACHET: CROATIA – MUNTENEGRU, FARMECUL COASTEI ADRIATICE

Pachet 7 nopti plecare din Bucuresti zbor Tarom

TARIF PACHET PT 2 PERSOANE – 1498 EURO

SERVICII INCLUSE pentru 2 persoane : 

 • 7 nopti de cazare in hoteluri de 4* cu demipensiune
 • Zbor charter TAROM Otopeni–Split/Tivat–Otopeni cu catering la bord
 • 1 piesa de bagaj de cala de maxim 23 kg si 1 bagaj de cabina de maxim 7 kg pentru fiecare pasager
 • Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat, conform program
 • Taxele de aeroport
 • Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada programului
 • Vizitele din program a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale TURURI INCLUSE: Kotor, Dubrovnik si Split
 • BONUS! Asigurarea storno si medicala TRAVEL PROTECTION pentru orice varsta

PRETUL NU INCLUDE

 • Excursiile optionale si intrarile la obiective
 • taxele de statiune locale (se platesc la receptie si se pot modifica pana la data plecarii – aproximativ 1 Euro/zi/pers. )
 • transportul public local
 • alte cheltuieli personale.

 

 

Surse Foto : Telegraph.co.uk ; croatia.hr, Lonely Planet

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: