• Support number
  +40 787 676 848

CircuiteDestinatiiMAROCPachete

Preturi incepand de la
2120 €

MAROC – CIRCUIT CU VEDERE LA SAHARA

 • 7 nopti cazare cu DEMIPENSIUNE la hoteluri de 4 si de 5 stele
 • Toate vizitele mentionate in program sunt incluse, cu insotitor de limba romana si ghid marocan specializat, pe intreaga durata a circuitului: Casablanca – Rabat – Meknes- Volubilis -Fez-Erfoud-Merzouga-Ouarzazate-Marrakesh-Essaouira
 • bilete avion Bucuresti-Istanbul-Casablanca

PERIOADA DE DESFASURARE : 06.10-13.10.2018

DESCRIERE PROGRAM

Ziua 1 Bucuresti – via Istanbul – Casablanca 
Prezentare la Aeroportul Otopeni Henri Coanda pentru intalnire cu reprezentatul agentiei pentrui imbarcare la cursa Turkish Airlines TK1042 cu decolare spre Istanbul. Aterizare la Istanbul, trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Istanbul pentru imbarcare la cursa TK617 si decolare spre Casablanca. Sosire la Casablanca si plecare direct de la aeroport in turul inclus al orasului Casablanca, capitala economica a Marocului, oras fascinant cu bulevarde largi si bijuterii arhitecturale in stil art deco si maur, un decor mediteranean pe coasta Oceanului Atlantic. Se trece prin Piata Centrala, Cartierul Habous, Catedrala Notre Damme Lourdes, Piata Mohamed al V-lea, Piata Natiunilor Unite. Intrare optionala si vizita la Moscheea Hassan al II-lea (biletul de intrare nu este inclus).  Cina si cazare hotel 4*superior in Casablanca.

Ziua 2 Casablanca – Rabat – Meknes – Moulay Idriss – Volubilis – Fez (300 km)Mic dejun. Plecare spre Rabat – capitala administrativa a Marocului cu vizita la Mausoleul Mohamed al V-lea si Hassan al II-lea, exteriorul Palatului Regal, Kasbah din Oudayas. Timp liber pt pranz optional. Ziua se continua spre Meknes via Volubilis- sit roman faimos prin mozaicurile sale si sacra Moschee Moulay Idriss- dedicata intemeietorului orasului Fes. Meknes este considerat Versailles-ul marocan. Turul orasului Meknes include monumentala poarta Bab Mansour, Hari Souani, zidurile de aparare, Piata El Hedim, Mormantul lui Moulay Ismail si vechea medina.  Seara, cina si cazare hotel 5* in Fez.

Ziua 3 Fes – unul dintre cele patru orase imperiale ale Marocului Mic dejun. Zi dedicata vizitarii orasului Fes/Fez – cel mai vechi centru cultural si spiritual al Marocului. Se exploreaza orasul pe drumul medinei si al souk-ului unde mestesugarii lucreaza inca cu tehnici vechi, traditionale. Se continua vizita cu Moscheea Karaouine si Medersa Bou Inania- exemplificare a artei arhitecturale islamice, veche scoala coranica. Dupa pauza de pranz, pentru care reprezentantul agentiei va propune varianta servirii lui optionale in centrul orasului, pentru aprox. 25 € de persoana – fara bauturi, se viziteaza Fes El Jedid si exteriorul Palatului Regal cu cele 7 porti. Cina si cazare la hotel 5* in Fez.

Ziua 4 Fes – Midelt – Erfoud – Merzouga (530 km)
Mic dejun. Plecare spre Erfoud prin superba statiune Ifrane, denumita Mica Elvetie a Marocului, cunoscuta ca statiune de iarna. Se continua prin Azrou si Midelt, unde se va face popas pentru pranz optional. Drumul continua prin Errachidia cu oprire la izvoarele albastre de la Meski, spre Erfoud. O scurta vizita pentru a vedea prelucrarea fosilelor de calcar din perioada Devoniana – Paleozoic. Ne apropiem de Merzouga, unde suntem asteptati de hotelul Tomboctou, situat chiar in fata Desertului Sahara. Puteti admira un unic apus de soare in aceasta indepartata zona a Marocului, langa hotel.  Cina si cazare la hotel 4* in Tomboctou.

Ziua 5 Merzouga – Erfoud -Tineghir – Ouarzazate (400 km)
Mic dejun. Optional, inainte de servirea micului dejun, o inedita plimbare pe camila, foarte devreme, pentru a admira apusul soarelui in Desertul Sahara. Se pleaca apoi spre Erfoud, Tineghir si Kelaa Mgouna-orasul rozelor si Cheile Todra, taiate in roca rosie, late de 30m si inalte de 250m. Pranz optional. Se continua periplul spre Ouarzazate, unde daca sosirea este devreme, se viziteaza Kasbah din Taourirt, palatul cu peste 300 de camere, ridicat de Glaoui, denumit si Pasa din Marrakesh.  Cina si cazare la hotel 4* in Ouarzazate.

Ziua 6 – Ouarzazate – Muntii Atlas – Marrakesh Perla Sudului (200 km)
Mic dejun. Plecare spre Marrakesh strabatand minunatii Munti Atlas, pe la Tizi Ntichka de 2260 m cu oprire pentru fotografii spectaculoase. Sosire la Marrakesh si pauza pentru servirea optionala a pranzului. In Marrakesh se viziteaza Minaretul Koutoubia, Moscheea El Mansour, Gradina Menara si Palatul Bahia, Bazarul si antica Medina cu faimoasa Piata Djemaa El Fna – locul preferat al localnicilor. Optional, seara, participare la spectacol traditional CHEZ ALI, in Marrakesh, cu bauturi traditionale incluse si transfer dus-intors www.ilove-marrakech.com/chezali.html.  Cina si cazare la hotel 5* in Marrakesh.

Ziua 7 Marrakesh – Excursie optionala la Essaouira, pe Malul Atlanticului (total 360 km)
Mic dejun. Excursie optionala spre renumita localitate boema marocana la Oceanul Atlantic – Essaouira, vechiul Mogador (denumirea data de portughezi) aflata in patrimoniul UNESCO. Se face un scurt popas la o cooperativa ce produce renumitul ulei de argan, unde aveti posibilitatea sa achizitionati cosmetice naturale pe baza de ulei din arbore de argan si unde puteti fotografia arborii de argan-locul preferat al caprelor din zona.  Essaouira a devenit foarte cunoscuta in 1949, cand Orson Welles a ales-o ca loc de filmare a ecranizarii Othello, iar in anii ’60-’70 strazile cu parfum mediteranean i-au inspirat pe muzicieni ca Jimmy Hendrix sau Cat Stevens. Se viziteaza Skala-fortareata din sec.al XVIII-lea, portul. Cina si cazare hotel 5* in Marrakesh.

Ziua 8 Marrakesh – Casablanca (240 km)- Istanbul 
Mic dejun. Eliberarea camerelor si transfer direct din Marrakesh la Aeroportul Mohamed al V-lea din Casablanca. Imbarcare la cursa TURKISH AIRLINES TK618 spre Istanbul. Aterizare la Istanbul, trecere prin zona de tranzit a aeroportului din Istanbul.

Ziua 9 Istanbul – Bucuresti
Decolare cu TK1041 din Istanbul spre Bucuresti. Aterizare la Bucuresti.

EXCURSII OPTIONALE

 • O seara la Chez Ali – durata 3h.Tariful include transferul, asistenta insotitor grup, bauturi locale nealcoolice, spectacol  traditional Berber: 30 €/persoana pentru min. 15 persoane participante. www.ilove-marrakech.com/chezali.html
  • Plimbare matinala pentru a admira rasaritul soarelui de pe camila, in Desertul Sahara:25 €/persoana
  • Essaouira (Mogador)– durata 8h. Tariful include transferul, asistenta insotitor grup, vizita la cooperativa de productie a uleiului si a produselor cosmetice din pretiosul argan: 35 €/persoana pentru min. 20 persoane participante.

DESCRIERE HOTELURI

PACHET: MAROC – CIRCUIT CU VEDERE LA SAHARA

Toamna 2018 pachet 9 zile plecare din Bucuresti zbor Turkish Airlines

TARIF PACHET PENTRU 2 PERSOANE : 2120 EURO

SERVICII INCLUSE PENTRU 2 PERSOANE:

 • 7 nopti cazare cu MIC DEJUN si CINA bufet, din care 1 noapte hotel 4*sup in Casablanca, 2 nopti hotel 5* in Fez, 1 noapte la hotel 4* in Tomboctou, 1 noapte la hotel 4* in Ouarzazate, 2 nopti la hotel 5* in Marrakesh;
 • Transferuri si transport cu autocar cu aer conditionat;
 • Transport avion Compania TURKISH AIRLINES pe ruta Otopeni – via Istanbul – Casablanca si retur, cu bagaj de cala de 40 kg (2 valize de max 20 kg fiecare sau una de 32 kg) si bagaj de cabina de 8 kg, ambele in dimensiunile standard;
 • Vizitele mentionate in program ca incluse
 • Taxele de aeroport 290 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
 • Asistenta turistica: ghid marocan si insotitor de grup roman din partea agentiei pe toata perioada excursiei;
 • BONUS asigurarea storno si medicala pentru orice varsta
 • Transport intern la cerere numai in momentul inscrierii, cu mentionarea orasului plecare/retur

PRETUL NU INCLUDE:

 • Excursii optionale (Chez Ali si Essaouira), intrarea la Moscheea din Casablanca – 12 €/persoana, plimbare pe camila si excursie la Essaouira;
 • Bauturi la mese sau mesele nementionate in program,
 • cheltuieli personale si bacsisuri pentru transportul bagajelor;
 • Bacsisuri pentru serviciile locale ale ghidului marocan si pt soferul local: 30 €/persoana, se achita insotitorului la intalnirea la aeroport, inainte de imbarcare.

CONDITII DE REALIZARE A GRUPULUI

GRUP MINIM 25 PERSOANE. Pentru grup intre 20 si 24 persoane platitoare, se percepe supliment 25 €/pers., iar pentru grup intre 15-19 persoane platitoare, se percepe supliment de 70 €/persoana.

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: