• Support number
    +40 787 676 848

DestinatiiLitoralPacheteRomaniaSejururiVenus

Preturi incepand de la
280 €

Complexul Melodia este situat la granita statiunii Venus cu statiunea Cap Aurora, fiind una dintre cele mai noi locatii de 4 stele de pe litoralul romanesc, un loc in care oaspetii nostri vor putea experimenta 13.000 mp de liniste, relaxare, natura, aer curat, rasfat culinar si un mix unic de zambete, ospitalitate si servicii diverse.

Complexul Melodia dispune de 109 camere, un restaurant atractiv si generos, atat ca si spatiu, cat si ca si preparate, piscine si 3 sali moderne de conferinta pentru organizarea evenimentelor private si corporate.

Toate camerele sunt moderne, recent renovate si dotate cu baie proprie, terasa cu parasolar,  TV de ultima generatie, minibar, uscator de par, telefon si sistem de climatizare.

In cadrul complexului veti putea servi masa la Restaurantul “Melodia” si pool barul “Sea Horse”. Restaurantul “MELODIA” are o capacitate de 105  locuri in salon, si 140 de locuri in zona exterioara, constituita din terase in trepte, cascade si fantani arteziene.
Pentru copii este amenajat un loc special, “Prichindel Land”, un loc de joaca protejat si cu dotari atractive, care le vor ocupa creativ si constructiv timpul.

In cadrul complexului sunt disponibile piscine exterioare pentru adulti si copii si un centru SPA.

Complexul Melodia a conceput un loc special de relaxare si rasfat, oferind oaspetilor una dintre cele mai generoase piscine exterioare de pe litoralul romanesc: o piscina de peste 200mp, cu adancime intre 1,10-2,10 m; o piscina cu Jacuzzi si o piscina pentru copii cu adancimea de  0,5 m.
Sezlonguri, spatii verzi, fitness in aer liber, locuri special amenajate pentru copii,  muzica, entertainment, cele mai savuroase cocktailuri si preparate culinare, zambete, energie si bineinteles, distractie.

Centru spa ofera : tratamente corporale si dermato-cosmetice, masaj, sauna, sala de fitness, camera de relaxare etc.

Tarife incepand de la:

–  1265 lei / sejur 5 nopti cu mic dejun inclus pt 2 persoane 

–  1989 lei / sejur 5 nopti cu demi-pensiune pt 2 persoane

*Tarif calculat pentru sejur in luna Iulie 2017

OFERTA EARLY BOOKING disponibila pentru rezervarile efectuate si achitate intergral pana in data de 31.03.2017 . 

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: