• Support number
  +40 787 676 848

CorfuDestinatiiGreciaSejururi

Preturi incepand de la
1188 €

De-a lungul veacurilor Cavalieri Hotel a fost punctul de întâlnire pentru scriitori, actori și poeți, oameni de stat, oameni de afaceri și călători de agrement. Construit în secolul XVII de catre stramosii contelui Flamburiari, si-a deschis porțile ca hotel la sfârșitul anilor 1960 și a devenit unul dintre cele mai importante hoteluri de lux din Corfu.

Situat în inima zonei venețiane a orașului Corfu, cu vedere la Marea Ionică, la Old Fortress și la vegetația luxuriantă a Esplanadei (cunoscuta si sub numele de “Spiananda”), hotelul Cavalieri oferă o atmosferă elegantă și relaxantă, servicii prietenoase si constituie una dintre cele mai bune alegeri de cazare în orașul Corfu. Poziție privilegiată, blend unic arhitectural de influente engleze, venetiene, franceze, și, desigur, grecesti. Faceți o plimbare pe aleile inguste (Kandunia), sorbiti cafeaua la “Linston” si petreceti seri de neuitat la Roof Top Restaurant Cavalieri cu vederi panoramice splendide spre acoperișurile din orașul vechi și peste marea stralucitoare către Grecia continentala și munții Albaniei, în timp ce savurati o băutură sau o cină delicioasă!

full_p7191698_1415797902 full_picture_041_1415799244

Hotelul Cavalieri beneficiază de o amplasare ideală în centrul orașului Corfu, o zonă cu restaurante, magazine și obiective turistice. Cea mai apropiată plajă se află la 50m, iar la maxim 200m veți găsi mai multe muzee.

Hotelul ofera urmatoarele facilitati: internet WiFi gratuit în camere și in spatiile publice, mic dejun bogat (bufet), lounge si bar, reastaurant pe acoperis (Roof Top) deschis din iunie până la începutul lunii octombrie, lift, parcare, parcare publică gratuită în apropiere, recepție 24/24, room service, servicii de menaj, schimb valutar, rent-a-car.

Camerele hotelului sunt dotate cu TV satelit, seif, mini-frigider, baie proprie cu dus si uscator de par, saletele antialergice.

full_picture_027_1415801707 full_p7191709_1415803918

Tariful include:

 • 7 nopti cazare cu mic dejun
 • Transport cursa charter  (zbor direct)
 • Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
 • Taxe de aeroport
 • Asistenta turistica
 •  Asigurarea medicala si storno

Tariful nu include:

 • Excursii optionale si intrarile la obiective;
 • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului
 • Supliment Business Class: 95 €/pers. – OPTIONAL (include strict prealocare loc business si catering business in avion

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: