• Support number
    +40 787 676 848

DestinatiiDestinatii ExoticeEarly BookingOfertePacheteSejururiZANZIBAR

Preturi incepand de la
2400 €

DREAM OF ZANZIBAR Resort  este un complex luxos situat pe coasta de nord-est a Zanzibarului. Complexul este înconjurat de grădini exotice și se află pe plaja Pwani Machangani, cu vedere la Oceanul Indian.

Proprietatea pune la dispoziție un club dedicat copiilor și centrul Spa Dream, care oferă tratamente orientale, precum şi un centru pentru sporturi nautice și scufundări.

Tanzania – Zanzibar

Fiecare cameră este decorată cu mobilier de lux şi are o terasă privată spaţioasă. Toate camerele oferă TV prin satelit, minibar şi facilităţi de ceai și cafea. Baia proprie include duş şi articole de toaletă gratuite.

Oaspeții pot alege intre cele 5 restaurante diferite din cadrul complexului Dream of Zanzibar, care oferă o varietate de mâncăruri.

In cadrul resortului oaspetii au la dispozitie 3 baruri, unde pot savura diferite băuturi alcoolice si non-alcoolice.

Pentru relaxare, oaspeții au la dispoziție 2 piscine incluzand si zonă pentru copii. Proprietatea are și un centru de sporturi acvatice, cum ar fi windsurfing şi navigație cu catamaranul.

Tarife incepand de la 2400 euro / pachet  pentru 2 persoane cu demi-pensiune

Pachetul pt 2 persoane include :

– Zbor charter din Munchen sau Frankfurt

– Cazare in camera dubla cu demi-pensiune

– Transfer airport-hotel-aerport

Pachetul nu include :

– Zbor conexiune Bucuresti – Munchen sau Frankfurt

– Cazare intermediara Munchen / Frankfurt

– Asigurari medicale de calatorie

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: