• Support number
    +40 787 676 848

BulgariaDestinatiiLitoral BulgariaNisipurile de AurPacheteSejururi

Preturi incepand de la
637 €

GOLDEN LINE APARTHOTEL 4* este localizat in centrul statiuniiNisipurile de Aur, in linia a 2-a de hoteluri, la aproximativ 150 m distanta fata de plaja.  Hotelul a fost construit in anul 2012 (cladire formata din 6 etaje).

Servicii cazare: structura de cazare a hotelului cuprinde 26 studiouri, 43 apartamente cu 1 dormitor si 6 apartamente cu 2 dormitoare.

Studio(35 mp): 1 pat dublu sau 2 paturi si 1pat suplimentar, balcon, aer conditionat,chicineta, vase si tacamuri, cuptor cu microunde, plita electrica, TV, telefon,grup sanitar propriu cu cada sau dus, uscator de par, prosoape.

Apartament cu 1 dormitor (50 mp): 1 dormitor,1 living, chicineta, vase si tacamuri, cuptor cumicrounde, plita electrica, TV, telefon, frigider, aer conditionat, aspirator,grup sanitar propriu cu cada, balcon.

Apartamentcu 2 dormitoare (75 mp): 2dormitoare, 1 living cu canapea extensibila,chicineta, vase sitacamuri, cuptor cu microunde, plita electrica, TV, telefon, frigider, aerconditionat, aspirator, grup sanitar propriu cu cada, uscator de par, prosoape,balcon.

Facilitati hotel: restaurant, lobby bar, seif lareceptie, internet wireless in lobby, piscina exterioara, piscina pentru copii,tobogane la piscina pentru copii, bar la piscina, loc de joaca pentru copii,program de animatie, centru wellness, salon de infrumusetare, fitness, sauna,baie de aburi, masaj, jacuzzi, cabinet medical, room service, schimb valutar,magazin, sala de conferinte cu o capacitate de 50 locuri, parcare in limita locurilor disponibile .Mese : all inclusive

TARIFE EARLY BOOKING:

SEJUR IN LUNA IULIE & AUGUST 2018 pt 5 nopti all inclusive pt 2 adulti :

  • studio –637 euro / sejur 5 nopti cu all inclusive pt 2 adulti

Parcare: contra cost (6-7 Euro/ zi).

Grad maxim ocupare camere: In studio: 2 adulti +1 copil/3 adulti; in apartament cu 1 dormitor: 2 adulti + 2copii/4 adulti; in apartament cu 2 dormitoare: 4 adulti + 2 copii/6 adulti
Observatii:

– Taxa statiune si servicii: 7 Euro/persoana/sejur

– Copii 0-2,9 ani-gratuit

– Varsta copii: 3-12.99 ani

 

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: