• Support number
    +40 787 676 848

DestinatiiPredealRomania

Preturi incepand de la
138 €

PACHET PROMO SEJUR SKI PREDEAL 5 nopti

HOTELUL BELVEDERE 3* este situat în stațiunea Predeal, într-o locație înconjurată de munții Bucegi, Postăvarul și Piatra Mare. Acesta este prevăzut cu o terasă cu vedere impresionantă, 132 camere, restaurant si facilități spa.

Majoritatea camerelor au vedere spre Muntii Bucegi si sunt dotate cu telefon, balcon, cablu – tv , minibar si baie privata.

Oaspeții pot alege din preparatele internaționale servite la restaurantul Hotelului Belvedere însoțite de un vin sau se pot relaxa pe terasă, admirând vederea panoramică la stațiune.

Restaurantul hotelului renovat şi modernizat de curand, dispune de un « Salon Clasic », cu un cadru elegant avand o capacitate maximă de 200 locuri şi de un « Salon Modern » cu o capacitate maximă de 80 locuri unde se pot organiza petreceri private.
Spa Belvedere este locul ideal pentru frumuseţea trupului şi a spiritului, un spaţiu reconfortant, special creat pentru o atmosferă de relaxare şi armonie.

In cadrul hotelului exista acces wifi in zonele publice.

Tarif pachet 5 nopti pentru 2 persoane incepand de la:

  • 630 lei / sejur cu mic dejun inclus
  • 930 lei / sejur cu demi-pensiune

Tariful include :

  • Cazare 5 nopti in camera dubla cu regimul de masa specificat
  • 1 zi / saptamana foc de tabara si muzica live
  • 2 masaje de relaxare/ camera / sejur

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: