• Support number
    +40 787 676 848

AlbenaBulgariaDestinatiiOfertePacheteSejururi

Preturi incepand de la
518 €

Hotelul GERGANA 4* este situat pe plaja si totodata inconjurat derezervatia naturala Baltata, cunoscuta pentru padurile ei de longoz, cuvegetatie de tip tropical, populate cu specii rare de pasari.

Hotelul a fostcomplet renovat in anul 2008.

Informatii hotel: Piscina descoperita, restaurant principal, lobby bar,pool bar, terasa exotica cu vedere spre parcul natural Baltata ,internet cafe, internet in camere si lobby bar , minibar, salon de coafura, fitness, masaj,magazin, servicii de spalatorie si calcatorie, rent a car, schimb valutar.

Servicii masa: All Inclusive

Servicii cazare: Camerele si apartamentele au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu, acces la internet(contra cost), balcon cu vedere spre mare sau spre parc.

Facilitati copii: Coltul copiilor, teren de joaca pentru copii sipiscina pentru copii.

Gratuit: Utilizarea gratuita a 2 sezlonguri si 1 umbreluta pentru fiecare camera la plaja. Piscina exterioara, tenis de masa, volei de plaja,baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah,table, plimbare gratuita cu hidrobicicleta-30 de minute-o data pesejur.

Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara, 6 zile din saptamana;show-programe serale, discoteca pentru copii si scenete prezentate de echipe deanimatori profesionisti.

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie,scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete siricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling. Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.

TARIFE EARLY BOOKING:

SEJUR IN LUNA IUNIE 2018 pt 5 nopti cu all incluisve in  camera dubla 2 adulti :

  • camera dubla side sea view – 518 euro / sejur 5 nopti cu all inclusive pt 2 adulti
  • camera dubla  sea view – 530 euro / sejur 5 nopti cu all inclusive pt 2 adulti

SEJUR IN LUNA IULIE 2018 pt 5 nopti cu all incluisve in  camera dubla 2 adulti :

  • camera dubla side sea view – 820 euro / sejur 5 nopti cu all inclusive pt 2 adulti
  • camera dubla  sea view – 850 euro / sejur 5 nopti cu all inclusive pt 2 adulti

Parcare: GRATUITA: pentru stationare in interiorul resortului maxim 30 de minute; pentru stationare indelungata autoturismele pot fi lasate in parcarea Lazur situata in zonanordica a statiunii (langa intrarea in Albena din drumul principal). CONTRA COST: 10BGN/masina/zi (intrari si iesiri nelimitate din statiune)pentru un loc inimediata vecinatate a hotelului unde se realizeaza cazarea (rezervare in avans sau la fata locului); 10 BGN/masina/sejur (se achita in plus 2 BGN pt fiecareintrare/iesire) pentru un loc de parcare in cadrul statiunii (rezervare la fatalocului); 5 BGN/masina/zi pentru un loc de parcare in statia de autobuz situatalanga intrarea in Albena.Info: Locurile de parcare se aloca in functie de disponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcare se achita in statiunea Albena.

Grad maxim ocupare camere: In camera single-1 adult, 1 adult + 2 copii; in dubla-2 adulti + 2 copili
Observatii: – O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.

– Taxa statiune si servicii,ecotax: 2 Euro/persoana/zi

– Copii 0-1,9 ani-gratuit

– Un copil 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit

– 2 copii 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit,al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.

– Copil 2-11,9 ani in cameradubla cu 2 adulti-gratuit

– Al 2-lea copil 2-11,9 ani incamera dubla cu 2 adulti-plateste 30% din tariful de adult

– Al treilea adult cu extrabed-reducere 20% din tariful de adult – 2 copii (2-11.9 ani) in Family Room (2 DBL interconectate) cu 2 adulti

-adultii platesc tariful de loc in dubla, copiii platesc 50% din tariful de adult in dubla la care se adauga suplimentul pentru Family Room (3 euro/persoana/noapte).

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: