• Support number
    +40 787 676 848

AlbenaBulgariaDestinatiiLitoral BulgariaPacheteSejururi

Preturi incepand de la
384 €

Hotelul NONA 3*  este situat pe plajă, aproape de rezervaţia Baltata din Albena. Hotelul ofera o vedere frumoasă la Marea Neagră şi spre rezervaţie , ospetii sai beneficiind de servicii all-inclusive.

Informatii hotel: Piscina in aer liber Elitsa, restaurant principal, snack bar Elitsa, pool bar Elitsa, masaj , club internet, minibar, inchiriere seif la receptie, magazin, servicii de spalatorie si calcatorie , rent a car, schimb valutar, internet in holul hotelului, pe terasa restaurantului si pe plaja din fata hotelului.

Servicii masa: All Inclusive

– Restaurant principal: mic dejun, pranz si cina.  Micilor nosti oaspeti le oferim si ceva de rontait la bufetul special pentru copii, la pranz si cina.

Serate tematice: bulgara nationala, bulgara regionala, cu specific marin, italiana.

Snack bar: pizza, salate, fructe, dulciuri, inghetata.

Bauturi: Bauturi alcoolice si non-alcoolice bulgaresti, vin bulgaresc, bere bulgareasca, sucuri, bauturi carbogazoase, apa minerala, cafea.

Nota: bauturile alcoolice de import, cafeaua expreso, cocktailurile, produsele de tutungerie si produsele zaharoase preambalate sunt contra cost.

Dupa ora 23:00, toate bauturile sunt contra cost.

Servicii cazare: Camerele si apartamentele au aer conditionat si sunt amenajate modern. Camerele dispun de baie cu dus, telefon, TV si televiziune prin cablu, acces la internet /contra cost/, balco, vedere spre mare sau spre parc.

Facilitati copii: Teren de joaca pentru copii si piscina pentru copii.

TARIFE EARLY BOOKING:

SEJUR IN LUNA IUNIE 2018 pt 5 nopti cu all inclusive in  camera dubla 2 adulti :

  • camera dubla park view – 384 euro / sejur 5 nopti cu all inclusive pt 2 adulti
  • camera dubla  sea view – 406 euro / sejur 5 nopti cu all inclusive pt 2 adulti

SEJUR IN LUNA IULIE 2018 pt 5 nopti cu all incluisve in  camera dubla 2 adulti :

  • camera dubla park view – 600 euro / sejur 5 nopti cu all inclusive pt 2 adulti
  • camera dubla  sea view – 650 euro / sejur 5 nopti cu all inclusive pt 2 adulti

Gratuit: Utilizarea gratuita a 2 sezlonguri si 1 umbreluta pentru fiecare camera la plaja, tenis de masa, volei de plaja, baschet, fotbal de plaja, gimnastica aerobica, gimnastica acvatica, darts, sah, table.

Program de sport si de divertisment pentru copii si adulti, ziua si seara – 6 zile pe saptamana ziua si de 3 ori seara.

Contra cost: Excursii, sporturi acvatice, mini golf, calarie, scufundari, fotbal, baschet, fitness, biliard, inchirieri de biciclete si ricse, plimbari cu trasura, Luna Park, bowling. Animalele de companie sunt acceptate, contra cost, se plateste la receptie.

Parcare: GRATUITA: pentrustationare in interiorul resortului maxim 30 de minute; pentru stationareindelungata autoturismele pot fi lasate in parcarea Lazur situata in zonanordica a statiunii (langa intrarea in Albena din drumul principal).

CONTRA COST: 10BGN/masina/zi (intrari si iesiri nelimitate din statiune)pentru un loc inimediata vecinatate a hotelului unde se realizeaza cazarea (rezervare in avanssau la fata locului); 10 BGN/masina/sejur (se achita in plus 2 BGN pt fiecareintrare/iesire) pentru un loc de parcare in cadrul statiunii (rezervare la fatalocului); 5 BGN/masina/zi pentru un loc de parcare in statia de autobuz situatalanga intrarea in Albena.

Info: Locurile de parcare se aloca in functie dedisponibilitate la fata locului. Taxa pentru parcarea se achita in statiunea Albena.

Grad maxim ocupare camere: In camera single-1 adult, 1 adult + 2 copii; in camera dubla-2 adulti + 1 copil.
Observatii: – O umbrela si 2 sezlonguri gratuite pe plaja pentru fiecare camera.

– Taxa statiune si servicii,ecotax: 2 Euro/persoana/zi

– Copii 0-1,9 ani-gratuit

– Un copil 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, copilul gratuit

– 2 copii 2-11,9 ani in camera cu1 adult-adultul plateste tariful de camera single, primul copil este gratuit,al doilea copil plateste 30% din tariful de camera single.

– Copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti-gratuit – Al 2-lea copil 2-11,9 ani in camera dubla cu 2 adulti-plateste 30% din tariful de adult

– Al treilea adult cuextrabed-reducere 20% din tariful de adult

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: