• Support number
    +40 787 676 848

CRETADestinatiiGreciaSejururi

Preturi incepand de la
814 €

HOTELUL THALIA 3* este situat in centrul statiunii Hersonissos, la 70 m de plaja. Orasul Heraklion se afla la 25 Km. Pasionatii de golf, beneficiaza de tarife speciale pentru acces la Clubul de Golf al Cretei.

Satele pitoresti Koutouloufari, Piscopiano si vechiul sat Hersonissos se afla la 5-10 minute de mers pe jos. Aeroportul din Heraklion se afla la 24 km de hotel.

FACILITATI HOTEL

Hotelul dispune de 49 camere echipate corespunzator. Oaspeții hotelului pot beneficia de urmatoarele facilitati: cocktail bar, mese de biliard, TV prin satelit și colț de internet, piscina, bar la piscina. Receptia este deschisa 24 ore si ofera la cerere, servicii de schimb valutar, fax, taxi și spălătorie.

gallery2big gallery4big 2677759

FACILITATI CAMERE

Hotelul dispune de camere repartizate in cladirea hotelului alcatuita din parter si trei etaje. Camerele au in dotare: baie privată, ferestre izolate fonic, TV prin satelit, uscător de păr, radio și balcon cu vedere la stradă, mare sau munte. Aerul conditionat si seiful sunt contra cost si se platesc direct la receptia hotelului.

Recomandat turistilor interesati de viata de noapte, restaurante, cluburi.

15 20 52135832 gallery9big

Tarife incepand de la 814 euro / pachet 7 nopti pentru 2 persoane

Tariful include:

  • 7 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun
  • Transport cursa charter
  • Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
  • Taxe de aeroport
  • Asistenta turistica

Tariful nu include:

  • Excursii optionale si intrarile la obiective;
  • Asigurare medicala si storno
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: