• Support number
    +40 787 676 848

City BreakDestinatiiLast minuteNapoli

Preturi incepand de la
720 €

City-break  2 persoane la Napoli 3 nopti, transport cu avionul cursa directa dus-intos, cazare la hotel de 4 stele locatie central si alte facilitati incluse.

Art Resort Galleria Umberto este un elegant boutique-hotel situat in inima orasului Napoli, localizat chiar in interiorul celebrei Galerii Umberto I , la doar 2  minute de mers pe jos de  Piazza Plebiscito, Teatrul San Carlo , Palatul Regal si Castelul Maschio Angioino .

Hotelul dispune de camere mobilate elegant, in stil baroc napolitan , prevazute cu ferestre izolate fonic , conexiune Wi-Fi , TV LCD prin satelit , minibar, seif , bai cu hidromasaj sau cu cabine hidrodus etc.

Cu vedere la somptuoasa Galleria Umberto, terasa-restaurant a hotelului va ofera momente de relaxare fiind inconjurati de mareția unei opere arhitecturale de valoare artistica si culturala inestimabila.

01-hotel-naples

21-napoli-hotel-reservation    09-hotel-services-napoli

42-soggorno-napoli-centro

Tariful include:

  • Bilete de avion pentru 2 persoane dus-intors companie low-cost
  • Cazare pentru 2 persoane la hotelul Art Resort Galleria Umberto in camera dubla & mic dejun – 3 nopti
  • Bilete pentru 1 zi la autobuzul special City Sightseeing Hop-On & Hop-Off 24 Hours pentru 2 persoane

Tariful nu include:

  • Transfer aeroport-hotel-aeroport
  • Asigurari de calatorie

*Optional puteti rezerva la cerere:

  • Excursie de ½ zi in Pompeii, fost un oras antic roman, care in anul 79 e.n., a fost acoperit de lava in urma unei erupții violente a vulcanului Vezuviu.
  • Excursie de 1 zi in Pompeii si Coasta Amalfitana

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: