• Support number
    +40 787 676 848

CRETADestinatiiGreciaPacheteSejururi

Preturi incepand de la
698 €

PACHETE CHARTER Insula CRETA       Plecari saptamanale in perioada 12.06-25.09.2019

Insula CRETA este situata in zona estica a Marii Mediteraneene intre Europa, Asia si Africa. Climatul este bland si se spune ca este unul dintre cele mai sanatoase de pe glob. Creta este marginita de numeroase golfuri si se invecineaza cu multe insulite nelocuite. Plajele sunt scaldate de ape de culoarea turcoazului, cu nisip fin.
Insula este impartita in patru districte: Chania, Rethimno, Heraklion si Lasithio.

Insula Creta este considerata a fi insula ideala pentru snorkeling in primul rand datorita claritatii apei, una dintre cele mai apreciate din lume, permitand observarea unei mari varietati de pesti si animale marine, plante acvatice .

Cunoscuta si sub numele de „Insula Miracolelor“, Creta este o combinatie de plaje tropicale, vestigii ale civilizaţiilor apuse, numeroase sate tradiţionale şi situri arheologice .

OFERTE PACHETE CHARTER CU AVIONUL – SEJUR 7 NOPTI PT 2 PERSOANE

 Tariful pachetului include pentru 2 persoane :

  • 7 nopti cazare cu masa specificata la fiecare hotel
  • Transport cursa charter tur-retur
  • Transfer de grup aeroport / hotel /aeroport
  • Taxe de aeroport & Taxa de statiune
  • Asistenta turistica

Tariful pachetului nu include:

  • Asigurarea medicala si storno
  • Excursii optionale si intrarile la obiective;
  • Cheltuieli personale, bacsisuri, bauturi si servicii/facilitati neincluse in pretul pachetului (in functie de oferta fiecarui hotel);

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: