• Support number
  +40 787 676 848

CircuiteDestinatiiISRAELPachete

Preturi incepand de la
550 €

PE URMELE MANTUITORULUI HRISTOS  – PELERINAJ IN ISRAEL

TRASEU: BETHLEHEM, IERUSALIM, IERIHON, RAUL IORDAN, MAREA MOARTA, TIBERIAS, MAREA GALILEEI, MUNTELE TABOR, NAZARET

PERIOADA :             29 NOIEMBRIE – 03 DECEMBRIE 2018

ZIUA 1:          29.11.18          BUCURESTI – TEL AVIV – BETHLEHEM

Ora 14.15 intalnire la Aeroportul Otopeni, Terminalul Plecari. Ora 16.25 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM, RO151. Sosire la Tel Aviv, Aeroportul Ben Gurion, la ora 19.00. Plecam catre Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem hotel***+.

ZIUA 2:          30.11.18          BETHLEHEM   Mic dejun. Dimineata se viziteaza in Bethlehem

Complexul Bisericii Nasterii Mantuitorului Hristos – Biserica Ortodoxa si locul unde s-a nascut Domnul Iisus, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Continuam ziua coborand in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si moastele Sfantului Ioan de la Neamt –  Hozevitul sau Romanul. La pranz poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului;  vizita apoi in Ierihon la Asezamantul Romanesc. Optional masa de pranz intr-un restaurant local.

Dupa  amiaza timp liber pentru relaxare la Marea Moarta – se pot testa si cumpara creme cu minerale extrase din  Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.

 ZIUA 3:      01.12.18       GALILEEA – MUNTELE TABOR – NAZARET – MAREA GALILEEI

Mic dejun. Dimineata foarte devreme pornim catre nordul tarii. Urcam mai intai pe Muntele Tabor – inchinare la biserica ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului. Ne oprim apoi in Nazaret – orasul Bunei Vestiri, in care Maica Domnului a primit vestea nasterii Pruncului Sfant, pentru a ne inchina in Biserica Sf. Gavril ce adaposteste izvorul Maicii Domnului. Pornim apoi catre Marea Galileei. Optional,  popas pentru pranz la un restaurant din zona unde se va servi Pestele Sfantul Petru (pret suplimentar 23 USD/pers.). Poposim apoi la Biserica de pe  Muntele Fericirilor. Plecam spre Capernaum unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Optional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus (pret suplimentar 12 USD/persoana). Seara tarziu intoarcere la Bethlehem, cina si cazare.

 ZIUA 4:          02.12.18          MUNTELE MASLINILOR  – CETATEA SFANTA IERUSALIM:

Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Dominus Flevit – unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; vizita la Zidul Plangerii; apoi parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.

 ZIUA 5:          03.12.18          EIN KAREM – IERUSALIM – TEL AVIV – BUCURESTI

Mic dejun. Dimineata vizitam Ein Karempatria Sf. Ioan Botezatorul, si ne inchinam in Biserica nasterii Sfantului. Dupa amiaza o petrecem in zona orasului vechi din Ierusalim in cartierul crestin pentru a ne inchina din nou la Mormantul Sfant si timp liber pentru cumparaturi din bazar. Dupa amiaza transfer la Tel Aviv pentru un scurt tur de oras in zona veche a orasului; seara transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti cu cursa TAROM RO154 de la ora 23.30. Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni ora 02.15 pe 04.12.18

PRET:   550 EUR/ PERSOANA

HOTELURI***+, loc in camera cu 2 sau 3 paturi

TAXELE DE AEROPORT SI TOATE VIZITE DIN TRASEU INCLUSE IN PRET 

SUPLIMENT CAMERA SINGLE: 80 EUR / PERSOANA.

SERVICII INCLUSE:

 • TRANSPORT AVION BUCURESTI – TEL AVIV – BUCURESTI;
 • TAXELE DE AEROPORT ;
 • TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM LA OBIECTIVELE TURISTICE;
 • 04 NOPTI CAZARE LA HOTEL DE 3+ STELE  IN BETHLEHEM;
 • DEMIPENSIUNE ( mic dejun + cina ambele BUFET);
 • SUCURI, CEAI, CAFEA, LAPTE LA MICUL DEJUN.
 • VIZITELE MENTIONATE IN PROGRAM EXCEPTIE CELE OPTIONALE ;
 • URCAREA CU TAXIURILE PE MUNTELE TABOR
 • INTRARI LA OBIECTIVELE DIN PROGRAM
 • ASISTENTA TURISTICA INSOTITOR GRUP ROMAN

NU SUNT INCLUSE IN PRET :

 • BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI SI HOTELURI: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.
 • EXCURSIILE MENTIONATE CA OPTIONALE;
 • BAUTURILE LA CINA;
 • TRANSFERUL SPRE SI DE LA BUCURESTI PENTRU CEI DIN ALTA LOCALITATE;
 • ASIGURAREA MEDICALA – OBLIGATORIE si asigurarea storno ( se incheie odata cu incheierea contractului de comercializare a pachetelor de servicii turistice)

OBSERVATII: In cazul in care raportul euro/dolar sufera schimbari majore in raport cu pretul publicat sau taxele de aeroport sufera majorari importante care sunt anuntate de compania aeriana in momentul emiterii biletelor (aproximativ 10-15 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a adapta tariful la situatia nou creata.

In functie de anumite situatii  – orar de functionare al obiectivelor turistice, modificarea orarului de zbor, ordinea vizitarii unor obiective poate fi modificata sau se pot  inlocui partial unele vizite, functie de masurile de securitate impuse de autoritatile locale din Israel.

Categoria hotelurilor si a mijloacelor de transport este cea oficiala pentru Israel si corespunde standardului local.

Autoritatile Israeliene de Frontiera isi rezerva dreptul de a refuza intrarea pe teritoriul statului a oricarei persoane care din punctul lor de vedere nu prezinta suficienta incredere, chiar daca daca acesta a obtinut acordul pentru obtinerea vizei turistice.

Turistul pe propria lui raspundere isi asuma riscul de a i se refuza intrarea in Israel si de aceea este obligat sa informeze in prealabil agentia de turism asupra oricarui incident petrecut vreodata in afara granitelor Romaniei, precum si asupra oricarei tangente pe care a avut-o sau o are cu acest stat. Valabilitatea pasaportului: minimum 6 luni de la IESIREA DIN ROMANIA

DOCUMENTE NECESARE LA INSCRIERE: copie dupa pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii si dupa cartea de identitate sau buletin/ contract de prestari servicii turistice incheiat cu agentia de turism.

 

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: