• Support number
  +40 787 676 848

CircuiteDestinatiiISRAELPachete

Preturi incepand de la
660 €

PE URMELE MANTUITORULUI HRISTOS  – PELERINAJ IN ISRAEL

Perioada : 01.05 – 07.05.2018

Ziua 1:      BUCURESTI – TEL AVIV

Ora 17.00 intalnire la Aeroportul Otopeni. Ora 19.35 decolare spre Tel Aviv cu zborul Tarom RO153. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion, la ora 22.30. Cazare in Bethlehem, Hotel***+.

Ziua 2:    BETHLEHEM      Mic dejun. Dimineata coboram in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (OPTIONAL transportul cu microbuzele 10 USD/persoana), la Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor. Dupa amiaza vizitam in Bethlehem Complexul Bisericii Nasterii Mantuitorului Hristos – Biserica Ortodoxa si locul unde s-a nascut Domnul Iisus, Biserica Catolica Sfanta Ecaterina. Cina si cazare Bethlehem hotel***+.

 Ziua 3:       IERUSALIM  Mic dejun. Incepem ziua inchinandu-ne in Manastirea Ortodoxa Rusa Eleona, la Biserica Inaltarii Domnului si la Paraclisul Aflarii Capului Sf. Ioan Botezatorul; coboram apoi pe Muntele Maslinilor pana la Biserica Tatal Nostru – unde Iisus i-a invatat pe apostoli sa se roage, si la Biserica Dominus Flevit – unde Mantuitorul a plans prevestind soarta omenirii si caderea Ierusalimului; vizitam Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz, continuam vizita pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David si Biserica Adormirea Maicii Domnului, Catolica. Dupa amiaza intram in Cetatea Ierusalimului; vizitam casa in care a locuit Fecioara Maria in Cetatea Antonia si Scaldatoarea Oilor; parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri ale lui Iisus de pe Drumul Crucii, culminand cu Biserica Invierii, Mormantul Sfant, Golgota, Piatra Miruirii.  Seara, cina si cazare Bethlehem Hotel***+.

Ziua 4:  MUNTELE TABOR – CANA – NAZARET   Mic dejun. Dimineata  plecam catre nordul tarii. Urcam mai intai pe Muntele Tabor – vizita la manastirea ridicata pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Mantuitorului Hristos. Dupa amiaza vizita in Satul Cana la biserica  ridicata pe locul unde Iisus a facut primul miracol al transformarii apei in vin si in Nazaret la Biserica Sf. Gavril si Biserica Bunavestire catolica, cea mai mare din Orientul Mijlociu ridicata peste casa Sfantului Iosif.  Cina si cazare in Nazaret, hotel***+.

Ziua 5:    MAREA GALILEEI   Mic dejun. Dimineata plecam catre Capernaum – unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha la locul inmultirii painilor  si pestilor. Optional dejun la malul Marii Galileei unde se va servi Pestele Sfantul Petru (23 usd/persoana, exclus bauturile). Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Dupa amiaza, Optional plimbare pe Marea Galileei cu o copie a barcilor de pe vremea Mantuitorului (pret 10 USD/perosoana). Apoi plecam catre Bethlehem. Cina si cazare in Bethlehem.

Ziua 6:   VALEA HOZEVA  – IERIHON – RAUL IORDAN – MAREA MOARTA   Mic dejun. Dimineata coboram in Valea Hozeva pentru vizitarea Manastirii Sf. Gheorghe cu pestera Sf. Prooroc Ilie Tezviteanul si racla cu moastele Sfantului Ioan Iacob de la Neamt – Hozevitul. La pranz poposim la Raul Iordan la locul original al Botezului Mantuitorului; Dupa amiaza vizita in Ierihon la Biserica Dudul lui Zaheu si la Asezamantul Romanesc. Apoi timp liber pentru relaxare la Marea Moarta – se pot testa si cumpara creme cuminerale extrase din Marea Moarta. Cina si cazare Bethlehem, hotel***+.

 Ziua 7:    EIN KAREM – IERUSALIM – TEL AVIV – BUCURESTI  Mic dejun. Dimineata vizita la Ein Karem, patria Sf. Ioan Botezatorul, la Fantana Fecioarei Maria, Biserica intalnirii dintre Maica Domnului si Elisabeta si Biserica nasterii Sfantului. Restul zilei il petrecem in cetatea Ierusalimului pentru ultima inchinare la Mormantul Sfant, in Manastirea Sfanta Melania Romana si in Biserica Sfantul Alexander Nevski ce adaposteste o parte din piatra Golgotei si poarta prin care Domnul Iisus Hristos a fost scos din cetate catre locul rastignirii. Timp liber pentru cumparaturi din bazar. Seara vom fi transferati la aeroportul Ben Gurion. Zbor spre Bucuresti RO154 la ora 23.30 Sosire la Bucuresti, Aeroportul Otopeni la ora 02.25 pe data de 08.05.18.

 PRET: 660 EUR / Persoana  ( in camera cu 2 sau 3 paturi )

TOATE TAXELE SI VIZITELE DIN TRASEU INCLUSE IN PRET!!!

PRETUL ESTE CALCULAT LA UN NUMAR DE MINIM 40 PERSOANE PLATITOARE;

SUPLIMENT CAMERA SINGLE:     170 USD/ TOT TRASEUL.

SERVICII INCLUSE :

 • TRANSPORT AVION BUCURESTI – TEL AVIV – BUCURESTI
 • TAXE DE AEROPORT
 • 6 NOPTI CAZARE IN HOTELURI DE CATEGORIILE MENTIONATE (1 NOAPTE NAZARET, 5 NOPTI BETHLEHEM)
 • DEMIPENSIUNE – MIC DEJUN SI CINA (EXCEPTIE PRIMA SEARA DATORITA SOSIRII TARZII LA HOTEL)
 • TRANSFERURI LA / DE LA AEROPORT – HOTEL
 • TRANSPORT LOCAL CU AUTOCAR CU AER CONDITIONAT CONFORM PROGRAM
 • TAXI SPRE MUNTELE TABOR, INTRARI LA BISERICI SI LA TOATE OBIECTIVELE DIN PROGRAM DIN ISRAEL, EXCEPTIE CELE OPTIONALE
 • PREOT INSOTITOR
 • ASISTENTA INSOTITOR DE GRUP DIN PARTEA AGENTIEI DIN ROMANIA

NU SUNT INCLUSE :

 • BACSISURI OBLIGATORII PENTRU SOFERI SI HOTELURI.: 25 EUR/PERSOANA SE ACHITA LA AGENTIE ODATA CU ACHITAREA INTEGRALA A PACHETULUI DE SERVICII.
 • EVENTUALE EXCURSII OPTIONALE CARE SE POT PROPUNE SUPLIMENTAR LA FATA LOCULUI.
 • ASIGURAREA MEDICALA : 50,00 RON/PERSOANA

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: