• Support number
  +40 787 676 848

Bran-MoeciuCraciun & RevelionDestinatiiPacheteRomaniaSejururi

Preturi incepand de la
329 €

CLUB VILA BRAN se intinde pe o suprafata de aprox. 60.000 mp si este format din 13 vile ( cu o capacitate intre 5 si 24 camere), Casuta Scufitei Rosii si Casuta lui Bambi, 2 restaurante, 1 terasa bar, baza de agrement, Valea cu povesti (parc de distractie tematic), sala de teatru, parc istoric, magazin de suveniruri si birou de informare turistica.

Dotari camere si apartamente: TV cablu, baie cu cada sau cabina dus iar majotitatea au balcon sau terasa.

Restaurantul cu specific de stana este situat pe varful unui deal, cu o frumoasa priveliste spre M-tii Piatra Craiului, M-tii Bucegi si a Castelului Bran. Decorul este cat se poate de rustic, cu busteni de lemn inchistati in tencuiala, semineu suspendat in centru, fantana interioara si un spatiu amenajat ca o pestera. Va puteti bucura si de cele doua terase cu priveliste panoramica. Se pot servi preparate traditionale romanesti si preparate cu specific de stana.

Restaurantul dispune de loc de joaca pentru copii (interior si exterior).

Aici puteti degusta branzeturi facute la ferma proprie si alte preparate specifice: bulz facut pe jar, pastrama de oaie, friptura de miel la gratar sau la protap, balmes, poale-n brau.

Seri cu program de divertisment: foc de tabara, muzica folk si vin fiert, dansuri populare romanesti/grecesti, recital de muzica internationala, parada mascotelor Club Vila Bran, karaoke, discoteca. 

Club Vila Bran dispune de o Baza de Agrement pentru toate varstele, pusa gratuit la dispozitia turistilor cazati in club (in limita disponibilitatilor):
– 1 piscina exterioara incalzita cu jacuzzi si centru SPA (sauna umeda si uscata, camera de relaxare), deschisa martie-noiembrie;
– 2 mini-piscine exterioare (sezonul de vara) si 1 complex cu mini-piscina incalzita (incepind cu data de 1 iunie 2017);
– sauna, sala de fitness;
– sah si mese de ping – pong (necesita echipament adecvat);
– Valea cu povesti – vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casa Vrajitoarei si Zona Arctica Club Vila Bran;
– sala de jocuri (sah, table, sjoelen, mini bowling, air hockey, biliard, bank shot);
– sala de Squash;
– loc de joaca pentru copii (interior si exterior);
Club pentru copii (proiectie filme, jocuri, baloane si face painting);
– parc natural cu hamace si bancute, minizoo (cerb, iepurasi, pauni, fazani);
– teren de tenis, mini teren de baschet, 3 terenuri de fotbal, tenis de picior, volei (nisip);
– mese de biliard, mese de ping pong, petanque, mini golf, darts, echitatie (cal, ponei);
– amfiteatru -jocuri, concursuri, spectacole;
– sala de teatru: sistem audio – video, ecran de proiectie, videoproiector, internet cablu/wireless (capacitate – 300 locuri);
– concerte, scenete cu mascote, proiectii de film, piese de teatru;
Parc Istoric (12 statui reprezentand regi si domnitori din istoria noastra, incepand de la Burebista pana la Regina Maria);
– centru de informare turistica si magazin de suveniruri. 
  Pentru Revelion mai exista disponibilitate la VILA 1 si urmatoarele pachete:

 Pachetul de Revelion nr 1 include:

– Cazare 4 nopti;

– Masa festiva de Revelion in data de 31 decembrie, la cina;

– 360 lei in contul camerei, contravaloare ce poate fi folosita doar in restaurantul principal, restaurant « Stana Traditionala », pentru consumatie de mancare si bauturi alcoolice sau nealcoolice. Aceasta suma nu poate fi folosita la alte puncte de vanzare din cadrul Club Vila Bran, ca de exemplu: piscine, sala de jocuri, barul de langa terenul de tenis nr 1, etc. Aceasta suma nu poate fi folosita la magazinul de suveniruri, la cel de articole de uz curent din receptie sau pentru tigari.

Turistii care opteaza pentru Pachetul nr 1, beneficiaza la consumarea celor 360 lei inclusi in pachet ca si cont camera, de o reducere de 15% fata de preturile afisate in meniul restaurantului. Astfel, de cei 360 lei vor achizitiona din restaurant produse in valoare de 423,5 lei.

Daca suma inclusa in fisa cont (ex : 360 lei/adult) nu se consuma in zilele pachetului, atunci suma respectiva se pierde. Aceasta nu poate fi returnata sau reportata, intrucat reducerea de 15% se acorda doar pentru consumatia minima/pachet specificata in oferta.

In cazul Pachetului nr 1, reducerile pentru rezervare timpurie sau pentru card de fidelitate nu se aplica si in cazul sumei din contul camerei, de 360 lei. Acestea se aplica doar diferentei rezultate dupa scaderea celor 360 lei din tariful Pachetului.

Tarife pachet 1 :

 • Camere duble Vila 1 – 1965 lei / persoana cu masa Revelion in sector A
 • Camere duble Vila 1 – 1769 lei / persoana cu masa Revelion in sector B
 • Apartament Vila 1 – 2195 lei / persoana cu masa Revelion in sector A
 • Apartament Vila 1 – 1990 lei / persoana cu masa Revelion in sector B

Pachetul de Revelion nr 2 include:

– Cazare 4 nopti;

– Masa festiva de Revelion in data de 31 decembrie, la cina;

Tarife pachet 1 :

 • Camere duble Vila 1 – 1750 lei / persoana cu masa Revelion in sector A
 • Camere duble Vila 1 – 1530 lei / persoana cu masa Revelion in sector B
 • Apartament Vila 1 – 1990 lei / persoana cu masa Revelion in sector A
 • Apartament Vila 1 – 1750 lei / persoana cu masa Revelion in sector B

LA  EFECTUAREA  UNEI  REZERVARI  NU  SE  POT  COMBINA  PACHETELE.

Rezervarea se efectueaza pentru toate persoanele, adulti si copii, incluse in rezervare, fie pentru Pachetul 1, fie pentru Pachetul 2.

Masa Festiva de Revelion va fi rezervata in restaurant conform specificatiei din oferta:

 • In sector A – la Etajul 1 al Restaurantului (etajul cu scena unde au loc concertele, exclusiv foisor)
 • In sector B – la Etajul 2 al Restaurantului, la Parter sau in foisorul de la etajul 1 Masa festiva de Revelion se desfasoara la Restaurantul principal – Stana Traditionala.  Meniul acesteia este stabilit de catre administratia Club Vila Bran. Ora de servire a mesei festive de Revelion este 19.00. In tarif nu este inclusa bautura, alta decat cea mentionata explicit in meniu.

In incinta Club Vila Bran sunt strict interzise introducerea si consumul de bauturi si mancaruri procurate din afara clubului.

In zilele din cadrul pachetului de Revelion, va invitam la:

– spectacole cu foc de tabara, muzica folk si vin fiert, dansuri populare romanesti;

– concerte, petreceri, foc de artificii;

– piesa de Teatru pentru copii;

De asemenea, veti putea folosi gratuit facilitatile bazei de agrement:

– Valea cu povesti – vizite si activitati la Casuta lui Mos Craciun, Casuta Albei-ca-Zapada, Castelul lui Fat Frumos, Castelul Balaurului, Casuta Vrajitoarei, Castelul Printesei si Zona Arctica.

– piscina acoperita si incalzita, zona SPA cu sauna umeda, sauna uscata si camera de relaxare, sala de sport cu aparate de fitness si mese de ping-pong, sala de jocuri (sah, table, sjoelen, mini – bowling, air – hockey, biliard, bank-shot), echitatie in manej (cal, ponei), tir cu arcul, darts, teren de fotbal, locuri de joaca pentru copii (interior si exterior), Clubul Copiilor, parc natural, parc istoric (cu statui de regi si domnitori).

Echipa de Animatie Club Vila Bran va organiza pe parcursul sejurului, concursuri si jocuri, atat pentru adulti, cat si pentru copii; Parada Mascotelor; scenete cu Mascote; discoteca pentru cei mici; petreceri cu baloane si face-painting.

Toate acestea vor putea fi folosite/organizate in limita disponibilitatii si a conditiilor meteo.

 

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: