• Support number
    +40 787 676 848

Baile GovoraCraciun & RevelionDestinatiiPacheteRomaniaSejururi

Preturi incepand de la
868 €

Băile Govora vă invită să descoperiți o bijuterie arhitectonică a țării noastre construită chiar în mijlocul parcului din oraș, Hotelul PALACE 4*. Beneficiind de un cadru natural absolut incredibil, în mijlocul celui mai mare parc balnear din România, hotelul nostru vă poate oferi clipe de neuitat, în special când stresul cotidian devine inamicul numarul 1.

Arhitectura eclectica cu influențe de art nouveau și elemente de inspirație neoromânească, transformă primul hotel cu bază de tratament din România într-un monument istoric. Hotelul este construit de arhitectul francez Ernest Doneaud, împreună cu inginerii Brătescu și Pukliky, din 1911 până în anul 1914. Cele 365 de goluri în ziduri ale clădirii simbolizează zilele unui an întreg, iar poziția de Est – Vest a hotelului, permit soarelui să lumineze fiecare cameră din hotel într-o zi. O incursiune în atmosfera elegantă a anilor 1920, alături de detaliile contemporane vă vor încânta simțurile pe perioada petrecută alături de noi.

Camerele spațioase, cu un design elegant și în același timp simplu, sunt decorate în nuanțe calde ce crează o atmosferă liniștită și relaxantă, perfectă pentru un somn odihnitor.

Paturile sunt dotate cu saltele de cea mai bună calitate iar pernele sunt matlasate și hipoalergice.  Fiecare cameră este prevazută cu masuță de cafea, 2 fotolii, masă de lucru, televizor LCD, internet gratuit wireless sau prin cablu, telefon, minibar, seif.  În baie ve-ți găsi articole de toaletă, prosoape, halate, cabină de duș sau cadă și uscător de păr.

Vă invităm să vă bucurați de toate facilitățile hotelului printre care se numără 132 de spații de cazare, restaurant a la carte, bar de zi, terasă, săli de conferință, magazin gen boutique cu artizanat hand-made, un centru Balneo pentru afecțiuni respiratorii și reumatismale, centru de Cardiologie, și nu în ultimul rând un nou CENTRU SPA pentru o experiență completă. Întregul proces de cură balneară este foarte atent supravegheat de întreg personalul medical format din medici, asistenți generaliști, asistenți balneofizioterapeuți, kinetoterapeuți și maseori.

Sejurul petrecut aici, este o experiență placută cu beneficii nemăsurabile pentru sănătatea fiecăruia, secretul fiind microclimatul unic din Romania creeat aici.

Pachet de Revelion la Hotel Palace – Baile Govora :

Perioada 29.12-02.01 ( 4 nopti)

Tariff : 4040 lei / camera dubla / pachet

Pachetul include :

  • Cazare 4 nopti in camera dubla cu pensiune completa
  • Cina festiva de Revelion
  • Pranz rafinat cu degustare de vinuri la Dragasani, Pranz traditional in aer liber + cina in 01.01
  • Excursie la Salina Ocnelor Mari cu servirea pranzului
  • Acces SPA

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: