• Support number
    +40 787 676 848

BanskoBulgariaCraciun & RevelionDestinatiiPacheteSejururi

Preturi incepand de la
333 €

SAINT IVAN RILSKI HOTEL & SPA  4* este situat la doar 5 minute de mers cu mașina de cel mai apropiat teleschi din statiune.

St. Ivan Rilski Hotel & Spa este un complex rezidențial și de vacanță pentru toate anotimpurile, care oferă spatii de cazare confortabile și practice.

Toate camerele hotelului sunt amenajate cu gust, cu mochetă de culoare deschisă si parchet sau gresie și mobilier din lemn de culoare închisă. Toate camerele au balcon, TV cablu, acces WIFI, minibar si uscator de par. Studiourile si apartamentele au bucatarie sau chicineta complet utilata.

Hotelul St. Ivan Rilski se află pe o proprietate de 13.000 m² și oferă numeroase servicii suplimentare, printre care un centru medical și loc de joaca pentru copii si servicii baby sitting.

Centrul sportiv și de sănătate are o suprafață de 1.000 m² și include un spa luxos și o piscină interioară iluminată natural, cu o zonă mare de relaxare. In cadrul spa-ului puteti beneficia de : sauna, hamam, servicii de masaj si terapii diverse , ice room  etc.

Oaspeții au la dispoziție 2 restaurante diferite, inclusiv „mehana”, adică restaurant bulgar tradițional, precum si un bar în holul principal.

Sejur la ski in Bansko  pentru 2 persoane, 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 4* si shuttle bus catre partia de ski.

Tarif pentru 2 persoane : 333 euro/sejur cu mic dejun sau 424 euro / sejur cu demi-pensiune ( perioada in luna ianuarie 2019 )

Tariful include:

  • Cazare cu mic dejun sau demi-pensiune  la hotelul ST. IVAN RILSKI in camera dubla – 4 nopti
  • Shuttle bus catre partia de ski

Tarif pentru 2 persoane REVELION 29.12.2018 – 03.01.2019 ( 5 nopti) : 894 euro 

  • cazare in camera dubla cu mic dejun 
  • cina festiva de Revelion Inclusa

Tarif pentru 2 persoane REVELION 29.12.2018 – 03.01.2019 ( 5 nopti) : 1008 euro 

  • cazare in camera dubla cu mic demi-pensiune
  • cina festiva de Revelion Inclusa

Tariful nu include:

  • Asigurari de calatorie
  • Inchiriere echipament sau ski pass

*Optional puteti rezerva prin intermendiul agentiei noastre la cerere:

– pachete ski pass + inchiriere echipament ski

– pachete ski pass + lectii de ski / snowboard cu instructor specializat + inchiririere echipament

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: