• Support number
    +40 787 676 848

AustriaDestinatiiPacheteSejururiZell am See

Preturi incepand de la
990 €

TAUERN SPA Hotel & Therme  unul dintre cele mai renumite centre spa montane din Europa,  este situat în Zell am See- Kaprun in apropierea zonelor schiabile Kitzsteinhorn, Schmittenhöhe si Maiskogel. Zona de schi a ghețarului Kitzsteinhorn este la 5 kilometri.

TAUERN SPA pune la dispoziție o zonă de spa interioară și în aer liber, cu suprafața de 20.000 m² și o spectaculoasa piscină în aer liber cu acoperiş din sticlă si o vedere parnoramica de exceptie.

Toate camerele oferă vedere impresionantă la munte și sunt dotate cu minibar gratuit, realimentat zilnic cu băuturi fără alcool, TV LCD cu conexiune USB si canale prin satelit, telefon, seif,  halate de baie, prosoape și uscător de păr.

Zona de spa Tauern Spa & Therme include 12 piscine interioare și în aer liber, 13 saune și băi de aburi diferite, facilități pentru gimnastică acvatică și un lounge cu șemineu, pentru relaxare.  Ceaiul și sucurile de fructe sunt oferite gratuit.

Proprietatea permite accesul direct, din interiorul hotelului spre zona publică de spa.

Sunt, de asemenea, disponibile o sală de fitness modernă, cu vedere panoramică la munte și o gamă largă de masaje, băi terapeutice și tratamente de infrumusețare. Zona de spa şi sala de fitness pot fi utilizate gratuit.

In cadrul complexului este amenajata o zonă de spa specială pentru copii, care include facilități precum 1 piscină mare în aer liber, 2 tobogane cu apă, 1 bazin de mică adâncime, 1 cameră de jocuri și un loc de joacă pentru copii. Pentru copiii cu vârsta de peste 3 ani este disponibil un serviciu profesional de îngrijire.

Tauern Spa pune la dispoziție 6 restaurante diferite, precum şi baruri și cafenele.

Tarife pentru 2 persoane incepand de la 990 euro / camera dubla /sejur 3 nopti cu demi-pensiune

Tariful include :

  • Cazare in camera dubla pt 3 nopti 2 persoane
  • Mese conform program demi-pensiune
  • Acces SPA :  TAUERN SPA Water & Sauna World

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: