• Support number
  +40 787 676 848

DestinatiiMaltaSejururi

Preturi incepand de la
1425 €

Vacanta pe yacht in Malta: cazare pe yacht, transport cu avionul si alte facilitati / activitati incluse

 Malta reprezinta un arhipelag alcatuit din sase insule: Malta, care este cea mai mare ca suprafata (246kmp), Gozo (67kmp), Comino (3,5kmp), Cominotto, Filfla si St. Paul, ultimele trei fiind nelocuite.

Situata la circa 90 km sud de insula Sicilia si 290 km de tarmul Africii, Malta este de fapt un podis calcaros scund, cu inaltimea maxima de 417m (insula Gozo). Situat in centrul Marii Mediterane, arhipelagul maltez imbina frumusetea naturala cu 7000 de ani de istorie.

Din timpuri stravechi, frumusetea incredibila a insulei, piatra de culoarea mierii si porturile naturale au fost raspunzatoare pentru influenta si reputatia cunoscuta in intreaga lume. Situata la poarta Africii si a Orientului, la 90 km sud de Sicilia, Malta se bucura in liniste de mare si soare.

Coasta cu apele sale cristaline iti ia ochii: golfuri stancoase, mici plaje cu nisip rosu, piscine naturale, pesteri subacvatice si ‘Fereastra Albastra’… un climat minunat, o gura de aer proaspat.

Perioada: 20-27.08.2016
Traseu: Marsalforn Bay – Gozo – Comino: Blue Lagoon, Dingli Cliffs, Blue Grotto – Valetta – St Paul’s Bay – Mellieha Bay – Sliema and St Julians – St. Peter’s Pool
Marina: Kalkara
Aeroport: International Airport Malta

Atractii:

Valletta – capitala micuței țări, fortăreață fantastică, capodoperă a stilului baroc, a fost construită de cavalerii ioaniți în secolul al XVI-lea.
St. Peter s Pool – în sudul insulei se găseste un golf retras, protejat de vânt, cu ape cristaline cu o adâncime de aproximativ 6m, perfect pentru o zi de plajă și relaxare
Golful St. Paul – în nordul Maltei, langa insula St. Paul există un golf superb, perfect pentru a lăsa ancora și a petrece o noapte linistită in apele calme ale golfului.
Blue Lagoon –  un golf cu ape de smarald situat între Comino și Cominotto. Este perfect pentru cei cărora de place să înoate liniștiți, pentru că o parte din golf este destinată exclusiv înotătorilor, fiind interzis accesul bărcilor

????

http://www.dreamstime.com/stock-images-turkish-gulet-type-yacht-enters-marsamxett-harbour-against-backdrop-walls-fortified-city-valetta-malta-march-image30182084

Descriere:

Piscina naturală St Peter

În sudul insulei se găseste un golf retras, protejat de vânt, cu ape cristaline cu o adâncime de aproximativ 6m, perfect pentru o zi de plajă și relaxare.

Locul este foarte greu accesibil de pe uscat și este unul dintre secretele localnicilor, cărora le place să meargă acolo cu yachturile lor.

Golful St. Paul

Conform legendei, în jurul anului 60 d.C. vasul în care apostolul Pavel (Paulus) a fost transportat din Palestina la Roma, spre a fi judecat, a naufragiat în golful St. Pauls Bay din nord-vestul insulei Malta, Pavel fiind obligat să petreacă iarna pe această insulă, inchis temporar într-o grotă sub actuala biserică “St. Paul” din orășelul Rabat. Ar fi convertit, nu numai o bună parte din populație la creștinism, dar chiar și pe prefectul roman al arhipelagului, Publius (după ce l-ar fi vindecat pe tatăl acestuia).

Golful este ideal pentru odihnă sau masă într-o zi de sailing, sau poate fi locul ideal pentru o noapte de somn în apele sale liniștite. Acest golf, inaccesibil de pe uscat, este foarte bine protejat de vânt, dar are mereu o briza ușoară, perfectă pentru o zi de relaxare.

Golful Mellieha 

In Golful Mellieha se află una dintre cele mai mari plaje din Malta și cea mai populară printre localnici. Este plaja preferată de turiștii englezi și germani pentru nisipul fin și atmosfera liniștită. Din golf se poate vedea Mellieha, cel mai nordic sat din Malta.

Comino – Blue Lagoon 

Laguna Albastră este unică în felul ei pentru marea cristalină de culoarea smaraldului care i-a dat și numele.Situată intre Comino și Cominette, laguna albastră nu trebuie ratată de către iubitorii mării, datorită frumuseții sale ieșite din comun. O parte din golf este doar pentru înotători, așa că accesul ambarcațiunilor este interzis.  Totuși, se poate ancora în nordul golfului, unde adâncimea apei ajunge până la 5 metri. Golful este ideal pentru a-ți petrece noaptea cu perspectiva de a iți începe a doua zi înotând în lumina primelor raze de soare. Mulți oameni consideră asta ca fiind punctul culminant al vacanței lor în Malta.

????

????

????

????

Gozo – Fungus Rock 

Fungus rock e situată chiar lângă marea fereastră de azur, cea mai mare atracție a insulei Gozo. În spatele Fungus Rock se află un loc minunat pentru yachturi, o formațiune în formă de potcoavă, înconjurată de stânci înalte și ape cu adâncimea de peste 10 m.

DSC09855

????

 Tarif : 1425 euro/persoana

Tariful include:

 • Cazare pe yacht in dormitor de 2 persoane ( 1 loc), închirierea ambarcațiunii, skipper, motorină, costuri de andocare în marine, echipament snorkeling, dinghy, motor outboard, prosoape, așternuturi.
 • Transport dus-intors Bucuresti-Malta ( aeroportul Luqa) cu avionul cursa directa
 • bilet pt 1 zi – Malta Tourist Bus ( hop-on/hop off bus)
 • bilet pt 1 zi – Gozo Tourist Bus ( hop-on/hop off bus)
 • Asigurare medicala TURIST standard

 Tariful nu include:

 • Excursii optionale si intrarile la diverse obiective turistice obiective;
 • Cheltuieli personale, mancare & bauturi

Note:

 • Tariful este pentru 1 persoana pe yacht de 8 persoane
 • Excursia se realizeaza cu conditia formarii unui grup de mimim 8 persoane participante.
 • In cazul in care doriti realizarea excursiei intr-o alta perioada, alt tip de ambarcatiune sau pentru un numar mai mic sau mare de persoane va rugam sa ne contactati pentru o oferta personalizata.
 • La cerere: tarif cu transport individual ( doar vacanta pe yacht fara alte servicii atasate)
 • OFERTE PROMOTIONALE PENTRU GRUPURI DE MINIM 6 PERSOANE IN LUNA MAI si IUNIE 2016 ! 

12968553_10154044547742383_3859728_n 12644920_892174104214953_8813324795140011639_n 945276_906712679427762_358887440377913540_n 12474005_895687347196962_7612094117731450669_o

Pentru rezervari sau informatii suplimentare despre ofertele noastre,
contacteaza-ne la tel: 0787 676 848 sau e-mail: contact@qualistravel.ro

Disclaimer

Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei, pentru avion, cazare sau pachete charter;
Tarifele zborurilor pot suferi oricand modificari inainte de emiterea biletelor, in functie de politica companiilor aeriene care le opereaza ;
Tarifele pentru cazare pot creste de sarbatori, in perioadele sezonului turistic sau cu ocazia unor evenimente cu caracter local, conform politicii hotelierilor sau partenerilor locali.
Tarifele promotionale early booking si last minute sunt valabile in limita locurilor disponibile, la data efectuarii unei rezervari ferme.

Interese: